Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

DT-1

DT-1 har tillverkat kvalitativa luftfilter i över 30 år och är det självklara valet för många av dagens bästa proffsförare. DT-1´s filter är gjorda av det bästa laminerade dubbellagersskum som finns på marknaden och ger maximal luftgenomströmning.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är DT-1?

    I över 30 år har DT-1 tillverkat högkvalitativa luftfilter och filterskydd som används av både amatörer och proffs inom motorsport. Luftfilter från DT-1 är kända för att vara något utöver det vanliga och sägs tillföra något extra jämfört med andra luftfilter. De tätar överlägset mot luftburken och har ett extra lager av neopren som tillsammans med luftfilteroljan gör att filtret klistrar fast mot luftburken. DT-1´s filter är gjorda av det bästa laminerade dubbellagersskum som finns på marknaden och ger maximal luftgenomströmning. Skummet ger även stadga åt filtret och tätningsytan och förhindrar att man viker läppen vid montage. DT-1´s luftfilter leveraras som standard eller oljade. Oljade filter är impregnerade med flamskyddad biologiskt nedbrytbar filterolja av högsta kvalitet. Alla DT-1´s luftfilter är handgjorda och tillverkas i Belgien eller USA med distribution över i stort sett hela världen.