Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Gaerne

I över fyra decennier har italienska Gaerne tillverkat racingstövlar i finaste läder av bästa kvalitet. Med sin känsliga balans mellan skydd och komfort levererar Gaerne alltid förstklassiga stövlar till kunder över hela världen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Gaerne?

    Gaerne erbjuder ett stort utbud av italienska cross- och mc-stövlar av mycket god kvalitet. Gaerne är ett Italienbaserat företag och har tillverkat förstklassiga stövlar i över 45 år. Stora framgångar med cross-stövlarna Gaerne SG-10 har gjort Gaerne till ett känt namn över hela världen. Det är mycket som har förändrats sedan starten för 45 år sedan. Från de enklaste symaskiner som användes vid tillverkningen av stövlar vid starten, till dagens högteknologiska maskiner. Men något som Gaerne aldrig kommer att förändra är adressen. De har för avsikt att alltid behålla produktionen i Italien och därmed behålla den goda kvalitet på stövlar som Gaerne är så känt för. Allt tillverkas i deras egen fabrik i Italien och de är stolta över att just deras högkvalitativa stövlar är ”made in Italy”.