Stäng
Produkten har lagts till i kundvagnen

Mina Fordon

Stäng

Lägg till ditt fordon

Stäng

Antal produkter som matchar ditt filter
/

Filter

Varumärken

Kategori

Visa endast

  • Nedsatta produkter

Sortera

Sortera efter:

Om 24mx.se

Om 24mx.se

 

Vår historia

Det sägs att många framgångsrika företag har börjat i garaget, så det känns bra att det var exakt hur allting började för oss. Den oändliga jakten på reservdelar till motorcyklar och brist på bra leverantörer gav upphov till tanken på att sätta på och sälja motorcykeldelar online och erbjuda en snabb och pålitlig service. Den första webbutiken som vi lanserade var tillbaka 2005, som bara innehöll delar till pitbikes. Inom några månader växte vi ut från garaget och i januari 2009 startade vi Pierce AB och lanserade 24MX, där vi började sälja reservdelar och utrustning till motocrossvärlden. Försäljningen växte på ett sätt som vi aldrig kunde ha föreställt oss.

I början av 2009 var vi bara ett team på 4, idag är vi över 200, engagerade i att ge våra kunder ett stort utbud av produkter och en extra servicenivå.

När vi lanserade XLmoto 2013 var det med sikten att ge alla som älskar motorcyklar att komma online och ta en titt på vårt stora utbud av produkter, med snabba och pålitliga leveranser. Vår senaste lansering Sledstore är ett mekka för de nordiska snöskoterfanatikerna.

Pierce har organiskt ökat väsentligt genom geografisk expansion och har nu en lokal närvaro på 17 europeiska marknader.

Det viktigaste med vår historia är att framgången är byggd hos våra kunder. Det finns över 800 000 nöjda kunder som har hjälpt oss att utveckla vårt sortiment, strumpa fler produkter och ständigt förbättra våra tjänster. Till det, Ett stort tack till er alla som gav oss ditt förtroende. Vi lovar att vi kommer att fortsätta att förbättra den service vi tillhandahåller.

Företagsinformation

Postadress:
24MX.se/Pierce AB
Elektravägen 22
126 30 Hägersten

Besöksadress Stockholm:
Elektravägen 22
126 30 Hägersten

Besöksadress Åre:
Årevägen 138
830 13 Åre

Markbutik i Stockholm:
Elektravägen 22
126 30 Hägersten

 

Org: 556763-1592
Tel: 08-608 38 80
E-post: info@24mx.se