Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Scala

Scala Rider, som utvecklas av Cardo Systems, är en av världens mest avancerade kommunikationssystem för motorcyklister och snöskoterförare. Gruppkommunikation, anslutning till mobil eller GPS, med Scala Rider är det enkelt att hålla kontakt med omvärlden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Scala?

    Cardo Systems Inc. har sitt huvudkontor i Pittsburgh USA och är världsledande tillverkare av Bluetooth-kommunikationssystem för motorcyklister, snöskoterförare och cyklister. 2005 lanserades Scala Rider och därmed hade Cardo Systems gett upphov till världens första Bluetooth-headset för motorcykelhjälmar. I samarbete med sina bästa rådgivare, nämligen sina kunder tillika motorcyklister, har Scala Rider fortsatt sin framgångssaga och utvecklat ett brett spektrum av kommunikationsprodukter. Tack vare nya tekniska framgångar kan man med Scala Rider enkelt hålla kontakt med omvärlden genom till exempel gruppkommunikation och anslutning till mobil eller GPS. Favoriserad av många motorcyklister världen över fortsätter Cardo Systems att förbättra och förnya Scala Rider, allt för att skapa de högsta nivåerna av kommunikation och underhållning som går att frambringa.