Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

D.I.D

D.I.D har tillverkat högkvalitativa kedjor och kedjelås för mc, mx och enduro i över 50 år. D.I.D´s kedjor är kända för sina extremt bra egenskaper när det gäller både slitstyrka och låg friktion och de används av många fabriksteam världen över.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är D.I.D?

    Amerikanska D.I.D har levererat kvalitetskedjor till motorcykel- och motocrossmarknaden sedan starten 1951. D.I.D har sitt huvudkontor i Portland, USA och de har distribution över i stort sett hela världen. D.I.D lägger stor vikt vid att alltid erbjuda bra kundservice och strävar efter att ligga främst när det gäller teknik, design och utveckling. D.I.D´s kedjor är kända för sina extremt bra egenskaper när det gäller både slitstyrka och prestanda. Kedjorna har låg vikt och låg friktion vilket passar perfekt vid tuff körning. D.I.D eftersträvar att ständigt förbättra och uppdatera sina kedjor för att effektivt kunna bemöta de ökande kraven från dagens mc- och crossförare. Och tack vare sina höga ambitioner och stora prestationer används D.I.D´s kedjor av många fabriksteam världen över.