Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

RK Chain

RK Chain gör högpresterande kedjor för motorcykel, motocross och fyrhjuling. Med en kedja från RK Chain får du en av de bästa i branschen. Alla kedjor är tillverkade av förstklassiga material för maximal styrka, hållbarhet och prestanda.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är RK Chain ?

    Japanska RK Chains historia har sin början redan 1932, då de under namnet ”The Shiga Factory of Takasago Tekko K.K” startade med att framställa gångjärn. Under 40- och 50-talet tillverkade företaget olika slags komponenter för en bred målgrupp, allt från cyklar till flygplan, innan de 1953 började producera kedjor för motorcyklar. Tack vare den stora efterfrågan på O-ringskedjor under 80-talet fick RK Chain ordentligt med luft under vingarna och rykte om sig att vara ett innovativt företag som hänger med i utvecklingen. Idag är RK Chain ett starkt varumärke och de är kända för att tillverka kedjor av förstklassiga material som ger maximal styrka, hållbarhet och prestanda. Välkända märken som Honda, Suzuki, Yamaha och Kawasaki är några av RK Chains kunder. RK Chain tillverkar kedjor anpassade till de olika krav som ställs vid cross- eller motorcykelkörning, oavsett om det är för nöjes skull eller en viktig tävling.