Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Airoh

Hjälmar med perfektion

Italienska Airoh är en av världens ledande tillverkare av mc- och crosshjälmar. Hjälmar från Airoh erbjuder alltid högsta säkerhet och komfort samtidigt som designen får dig att sticka ut från mängden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Airoh?

    Italienska Airoh med ägaren Antonio Locatelli strävar alltid efter att tillverka hjälmar med perfektion. Förutom att Airohs hjälmar håller en mycket hög standard, så är hjälmarna också designade med spännande detaljer och i snygga färger. Ända sedan företaget grundades 1997 har Airoh lagt stor vikt vid kvalitet, säkerhet och komfort och endast de bästa materialen och de mest avancerade teknikerna används i tillverkningen. De ser ständigt till att öka sin erfarenhet och kunskap genom att investera i forskning, utveckling, teknik och innovation. Alla Airohs hjälmar genomgår ytterst noggranna tester för att säkerställa komforten och säkerheten på bästa sätt. Teamet som arbetar på Airoh karakteriseras av kompetens, kreativitet, engagemang och talang. Det är deras förmåga till samarbete och deras laganda som är hemligheten bakom Airohs framgång.