Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Arrow

Italienska Arrow Special Parts är en av världens mest framstående tillverkare av avgasrör för motorcyklar och motocross. Arrow har sedan starten 1985 utvecklats till ett dynamiskt drivet företag, kända för enastående kvalitet, design och prestanda.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Arrow?

    Arrow har försett motorcykelvärlden med högpresterande avgassystem ända sedan 1985. De är ledande tillverkare inom all motorcykelsport, men framför allt inom Superbike, Supersport och Motocross. Utöver avgassystem producerar Arrow också andra viktiga motorcykeldelar såsom styrdämpare och fotpinnar. Arrow grundades av Giorgio Giannelli som därmed förverkligade sin dröm om att producera högpresterande avgassystem med distribution över hela världen. Arrow nådde snabbt stora framgångar och de har under närmare 30 år skapat sig ett mycket starkt varumärke. De har under åren samarbetat med kända märken som Aprilia, Husqvarna och Triumph, där de utvecklat originaldelar och avgassystem. Arrow är kända som ett dynamiskt företag med ständigt nya idéer som lägger stor vikt på kvalitet, design och prestanda.