Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Athena

Högkvalitativa delar till hojen

Italienska Athena är en framstående tillverkare av motordelar för många olika motorsporter, däribland motorcyklel, motocross och snöskoter. Athena samarbetar med ett flertal stora märken som KTM, Kawasaki, Gas gas och Honda.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Athena?

    Athena producerar ett brett sortiment av motordelar för de flesta motorsporter. Packningar, cylindrar, kolvar, ramlager, luftfilter, vevaxlar eller packboxar, Athena har motordelar för varje märke och modell världen över. De har sedan starten 1973 lyckats bli marknadsledande när det gäller packningssatser för diverse motorsporter och de erbjuder ett av de mest kompletta sortimenten i världen. Athena har nått sina framgångar tack vare deras professionella team samt användandet av senaste teknik och utrustning. Athena understryker att de tillverkar produkter som på alla sätt och vis ska nå upp till kundernas höga förväntningar. De garanterar alltid bästa kvalitet, innovation och tillförlitlighet och de är ett företag som lägger stor vikt på ständig förnyelse och förbättring.