Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Atlas

Säkra nackskyd

Atlas Brace är en nydanande tillverkare av nackskydd, designade av framstående tävlingsförare och experter. Atlas Brace är synonymt med säkerhet, innovativa funktioner, enkelhet, komfort och rörlighet.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Atlas?

    Atlas Brace Technologies grundades 2011 av Brady Sheren, Brad McLean, Chadd Cole och Cameron Cole (tillika grundarna till Matrix Concepts). Atlas nackskydd utvecklades under en 3-årsperiod tillsammans med ett team av ingenjörer, läkare, kiropraktorer och biomekaniska experter för att slutliken genomgå rigorösa säkerhetstester med hjälp av de bästa proffsförarna i världen. Slutresultatet blev nackskydd med unika funktioner, komfort, enkelhet, rörlighet och framförallt säkerhet. Med hjälp av avancerade material och nydanande säkerhetstänk utmanar Atlas de traditionella nackskydden. Och tack vare sin innovativa design erbjuder Atlas nackskydd som är starkare, säkrare och mer flexibla, vilket uppskattas av deras kunder världen över. Kort sagt är Atlas Brace, utan förbehåll, framtidens nackskydd!