Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Braking

Braking konstruerar och tillverkar bromsskivor och bromsbelägg av bästa kvalitet för mc, motocross och fyrhjuling. Många säger att det helt enkelt inte finns några bättre bromsskivor på marknaden. Förbättra säkerhet och prestanda på hojen, testa Braking!


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Braking?

    Italienska Braking etablerades 1990 med ambitionen att utveckla och tillverka tåliga bromsskivor och bromsbelägg för bättre bromsverkan och slitagemotstånd. Över 20 år senare kan Braking se tillbaka och uppleva att de lyckats. 2004 inledde Braking ett samarbete med Sunstar och de har tillsammans breddat och utvecklat utbudet av produkter ämnade för att höja säkerheten vid motorcykelkörning och framförallt vid inbromsning. Braking tillsammans med Sunstar innehar en överväldigande stor marknadsandel när det gäller högkvalitativa bromsskivor och bromsbelägg. Braking brukar associeras med produkter som erbjuder design, säkerhet och funktionalitet, ständigt på jakt efter effektiva lösningar och högre sökerhet. För att bevaka sin ledande ställning driver Braking ständigt ett utvecklingsarbete för att förbättra tillverkningstekniken och skapa nästa generations produkter.