Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

DNA

Grekiska DNA Filters är en världsledande leverantör av högpresterande luftfilter för mc, enduro och motocross. DNA erbjuder alltid filter baserade på innovativa tekniska lösningar med högsta kvalitet, senaste design och bästa prestanda.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är DNA?

    DNA Filters LTD grundades 2002 av Dino Nicolaidis och Maria Ralli, två personer med en gedigen och framgångsrik historia inom motorcykelbranschen. Nicolaidis hade länge arbetat som ingenjör och motorcykeltrimmare och han förverkligade sin idé om att skapa det första och enda grekiska företaget som tillverkade prestandafilter för motorcyklar och bilar genom att starta DNA tillsammans med Ralli. Den internationella framgången kom snabbt. DNA vann World Endurance Championship 2004 tillsammans med Yamaha France GMT 94 och DNA har sedan dess haft fortsatta framgångar med olika raceteam världen över. Idag har DNA en stark distribution i över 44 länder runt om i världen och ett brett sortiment med över 500 olika produkter. DNA är utrustat med senaste tekniken, modern utrustning och ett team bestående av erfarna, tekniskt kunniga och engagerade medarbetare. DNA arbetar målinriktat och systematiskt mot att kunna erbjuda sina kunder luftfilter som utgår ifrån innovativa tekniska lösningar med högsta kvalitet, senaste design och bästa prestanda.