Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Dragon

Dragon är ett företag i USA som tillverkar solglasögon och goggles för aktiva människor. De gör unika, snygga, funktionella goggles för motocross, skoter och andra actionsporter. Dragongoggles erbjuder såväl snygg design som bra skydd för ögonen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Dragon?

    Dragon Alliances grundades 1993 i ett litet garage i Capo Beach, södra Kalifornien. Grundaren Will Howards ambition var att ta fram glasögon som passar människor med aktiv livsstil. Howard hade själv ett gediget intresse i att surfa, åka snowboard och åka cross och det var hans intresse för actionsport som gjorde att Howard grundade Dragon. Till att börja med tillverkade Dragon solglasögon av traditionellt snitt som främst lockade surfare. Men snart utökades utbudet till dagens omfattning där Dragon erbjuder glasögon och goggles för de flesta actionsporter. Dragon tillverkar utan tvekan produkter med unik design som med sitt distinkta formspråk passar varje individs egen stil. Med ett par goggles från Dragon kan du vara säker på att erhålla perfekt passform, solid konstruktion och hög funktionalitet samtidigt som designen gör att du verkligen sticker ut från mängden.