Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

EVS

EVS har över 25 års erfarenhet av att utveckla, designa och tillverka skydd, hjälmar och skyddskläder för motocross. EVS är kända för att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativ skyddsutrustning och är därmed ett självklart val för många crossförare.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är EVS?

    EVS grundades 1985 då två crossförare helt enkelt tröttnat på att dra på sig knäskador och den då rådande bristen på bra knäskydd. Den ursprungliga produkten som EVS skapade var AMX-5 knäskydd som blev en byggsten för dagens mest kompletta produktlinje någonsin. EVS skydd har burits av världens mest prestigefyllda crossförare och EVS kan se tillbaka på och fram emot en tid med stora framgångar. Med stor hängivenhet och ändlösa stunder av blod, svett och tårar har EVS tillbringat de senastetvå decennierna med att framgångsrikt utveckla högkvalitativ skyddsutrustning för alla hängivna crossförare. Det som började med ett knäskydd har idag utvecklats till ett omfattande sortiment av förstklassig skyddsutrustning. Knäskydd, bröstskydd, armbågsskydd, nackskydd eller hjälmar. EVS har allt en crossförare behöver.