Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

FMF

I över 35 år har FMF levererat förstklassiga avgassystem till motorcykelentusiaster över hela världen. FMF väljer alltid de bästa materialen och deras avgassystem anses vara något av det bästa du kan använda på din motorcykel eller motocross.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är FMF?

    Ända sedan starten 1973 har FMF dominerat marknaden när det gäller avgassystem för motocross och motorcykel. FMF, även känt som ”Flying Machine Factory”, är beläget i Kalifornien, USA och all deras tillverkning sker på plats i USA. FMF har ett stort sortiment av förstklassiga avgassystem som tillverkas för motorcykel, motocross, enduro och fyrhjuling. Utöver avgassystem inkluderar FMF´s sortiment även bland annat ljuddämpare, verktyg, sadelöverdrag, motorcykelställ och streetwearkläder. FMF har sedan starten för 35 år sedan varit med om en otrolig teknisk innovation för motorcyklar. Från vattenkylda motorer till elektronisk bränsleinpumpning och lätta aluminiumchassin. Det är just tekniska utmaningar som får FMF att ständigt utvecklas och komma med nya innovativa idéer. FMF´s stora engagemang och breda utbud har varit grunden för deras framgångssaga och hjälper dem att behålla sin plats som världsledande leverantör av avgassystem. Målet för FMF har alltid varit att tillverka de bästa och mest högpresterande avgassystemen, allt för att ge sina kunder den absolut bästa körupplevelsen.