Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Forma

Stövlar från Forma tillverkas av de bästa materialen som finns på marknaden och erbjuder en överlägsen design och komfort. Formas stövlar designas i Italien och tillverkas i Europa för att säkerställa kraven på bästa kvalitet och säkerhet.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Forma?

    Under många år har italienska Forma tillverkat högkvalitativa stövlar för motorcykel och motocross, med distribution över hela världen. Formas skickliga tekniker har över 20 års erfarenhet av att designa säkra och estetiskt tilltalande stövlar. Forma lägger vikt vid att tillverka produkter som är utformade, testade och producerade enbart i egen regi, allt för att säkerställa kraven på bästa kvalitet och säkerhet. Formas stövlar tas fram av deras forsknings- och utvecklingsavdelning i samarbete med förare som Craig Anderson, Manuel Monni, David Salom och Ayrton Badovini. Forma strävar efter att alltid leverera högkvalitativa stövlar som lever upp till konsumenternas behov och höga förväntningar.