Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

FOX

Fox Head Inc, som i folkmun kallas för Fox är ett privatägt actionsport- och klädmärke. Fox designar, utvecklar och distribuerar kläder och accessoarer till över 50 länder, främst med fokus på motocross.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är FOX?

    Ända sedan starten 1974 har amerikanska Fox dominerat marknaden när det gäller motocross. Fox byggde sin verksamhet genom att tillverka kläder som är gjorda för att klara av de tuffa förhållandena inom sporten. Sedan ett antal år tillbaka har Fox utvecklats till ett av världens största actionsportmärken. Förutom kläder, skydd och tillbehör för motocross erbjuder Fox produkter för surf, BMX, mountainbike och wakeboard. Många av världens bästa idrottsmän bär Foxkläder. Namn som Ricky Carmichael, James Stewart, Damon Bradshaw och Brad Lackey kan förknippas med Fox. Fox är även ledande när det gäller kläder inom Lifestyle och Streetwear, de erbjuder ett stort utbud av jackor, hoodies, t-shirts, linnen, kepsar och skor. Det var Geoff Fox som grundade Fox Racing år 1974 i Kalifornien. Än idag är det familjen som äger och driver företaget, med ambitionen att ständigt förnya och utveckla produkterna samtidigt som Geoff Fox ursprungliga mål aldrig glöms bort: att göra de bästa och mest tåliga motocrossprodukterna som går att köpa för pengar.