Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Goldfren

Tjeckiska Goldfren är en av världens största tillverkare av bromsbelägg och bromsskivor för mc och motorcross. Goldfrens korrosionsskyddade produkter är tillverkade av högkvalitativt material med god värmeavledning och högt slitagemotstånd.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Goldfren?

    Goldfren påbörjade sin verksamhet 1991 då de började tillverka sintrade bromsbelägg till mc och motocross. 22 år senare är Goldfren en av de största leverantörerna av bromsbelägg, bromsskivor och andra tillbehör till världsmarknaden. Tack vare stora investeringar i forskning och utveckling har Goldfren utökat sitt sortiment av tillbehör till eftermarknaden. Goldfren strävar efter att alltid ligga i framkant när det gäller teknik och design. Goldfren har sin fabrik i Tjeckien, ett land som är världskänt för sin ingenjörskonst och de kan erbjuda sina kunder en perfekt kombination av ledande teknik kombinerat med en mycket konkurrenskraftig produktion. Goldfrens kunder kan köpa produkter av bästa kvalitet till det mest konkurrenskraftiga priset utan att tumma på produktens hållbarhet eller prestanda.