Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

HIFLO

HIFLO har tillverkat högkvalitativa oljefilter och luftfilter för motorcykel och motocross i över fyra decennier och är ett av de mest sålda fabrikaten på eftermarknaden. HIFLOs filter lever upp till samma eller bättre standard än originalfilter.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är HIFLO?

    HIFLO grundades 1955 och har tillverkat filter för OEM-industrin sedan 1963. HIFLO är idag leverantör till bland annat BMW, Peugeot, Toyota och Suzuki. Med fyra decenniers erfarenhet, kontinuerlig forskning och utveckling i moderna produktionsanläggningar har HIFLO lyckats skapa sig ett namn som är vida känt över världen. Tack vare HIFLOS stora krav på kvalitet använder de endast förstklassiga material vid sin tillverkning. Stål från Toyota Tsusho och NKK Japan, lim från Henkel i Tyskland, papper från Hollingsworth & Vose i USA och Awa Paper Japan. Allt för att säkerställa kvalitet och enhetlighet i sin produktion. HIFLO var den första tillverkaren i världen som fick sina MC-filter TÜV- godkända vilket innebär att deras filter genomgår och klarar stora kvalitets- och säkerhetsgranskningar. Med ett internationellt nätverk av ledande distributörer i över 70 länder erbjuder HIFLO en överlägsen åtkomst och service som är lätt att avundas men svår att överträffa.