Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Hinson

Hinson är världsledande tillverkare av kopplingskorgar, kopplingskåpor, kopplingsskivor och kopplingspaket till motorcykel och motocross. Hinsons produkter används av många stora fabriksteam såsom Team Honda, Team Kawasaki, Team Suzuki och Team KTM.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Hinson?

    Hinson grundades 1992 av Wayne Hinson. Hinson var en entreprenör med gediget intresse och passion för motorsport. Under sent 80-tal arbetade Hinson som professionell trimmare av fyrhjulingar åt Grand National-mästaren Gary Denton. Hinsons sinne för detaljer när det gällde att förbättra prestandan på motorfordon var en viktig del i Hinsons framgångssaga. Om det var något som behövdes tas fram som inte redan fanns på eftermarknaden såg Hinson till att helt enkelt skapa det. Det var under denna tid som Hinsons första kopplingskorg föddes. Med fokus på att ta fram produkter som var slitstarka men ändå lätta lyckades Hinson snabbt skapa sig ett namn på marknaden och snart var Hinson Clutch Components känt runt om i världen. Idag erbjuder Hinson ett stort utbud av kopplingskorgar, kopplingskåpor, kopplingsskivor och kopplingspaket till motorcykel, fyrhjuling och motocross och Hinsons produkter används av många stora fabriksteam såsom Team Honda, Team Kawasaki, Team Suzuki och Team KTM.