Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

HJC

HJC är en av världens största tillverkare av hjälmar för motorcykel, motocross och snöskoter med distribution i över 50 länder. Söker du en snygg, säker, bekväm och prisvärd hjälm så är HJC ett mycket bra val.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är HJC?

    Sedan 1971 har HJC specialiserat sig på tillverkning av hjälmar för motorcykel, motocross och snöskoter. Det är tack vare denna specialisering tillsammans med innovativa idéer, gedigen erfarenhet och rimliga priser som HJC nått sådana stora framgångar på den globala marknaden. Med sina enorma resurser så har HJC byggt en av världens största testcenter för hjälmar. Där utförs gedigna tester i en stor vindtunnel med vindhastigheter på upp till 250 km/timme. Detta för att få fram så säkra och aerodynamiska HJC-hjälmar som möjligt. HJC har fabriker i Korea, Kina och Vietnam och Utvecklings och Forskningscenter i USA. Efter över 40 år i branschen uppfyller HJC sitt åtagande om att tillhandahålla högkvalitativa hjälmar till rimliga priser för alla motorcyklister, crossförare och snöskoterförare runt om i världen.