Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Kimpex

Kimpex är en av världens största tillverkare av reservdelar och har i över 40 år försett snöskoteråkare, mc-förare och crossförare med ett prisvärt alternativ till originaldelar. Kimpex erbjuder sina kunder innovativa produkter och oöverträffad service.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Kimpex?

    Kimpex är världsledande kanadensisk tillverkare och distributör av reservdelar och tillbehör för fritidsfordon såsom mc, motocross, snöskoter, fyrhjuling och båt. De tillhandahåller ett brett utbud av diverse tillbehör, till exempel drivremmar, kablar, smörjmedel, kolvar, och stötdämpare. Kimpex huvudkontor ligger i Drummondville, Quebec och de har idag två distributionscentraler, över 200 anställda och mer än 50 000 tillgängliga produkter. Kimpex har även ett dotterbolag beläget i New York, USA som arbetar mot den ständigt växande amerikanska marknaden. Kimpex har ett väl fungerande nätverk av återförsäljare som idag uppgår till mer än 5000 försäljningspartners. Kimpex har över 40 års erfarenhet av att framgångsrikt distribuera några av branschens mest prestigefulla produkter.