Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Maxim

Med över 20 års erfarenhet av kosttillskott har Maxims näringsspecialister tagit fram ett optimalt sortiment för att hjälpa dig att prestera maximalt. Oavsett vilken träningsform du väljer så har Maxim tillskott som ger mer ork och snabbare återhämtning.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Maxim?

    Maxim grundades 1991 av engelsmannen Steve Jennings, en nyfiken entreprenör och en entusiastisk cyklist. Jennings hade lagt sin egen cykelkarriär åt sidan, men cyklade fortfarande ofta och gärna för nöjes och motionens skull. Med stor fokus på att uppnå bra resultat utvecklade Jennings den första så kallade energidrycken. Snart blev Jennings kontaktad av teamet bakom den engelske proffscyklisten Chris Boardman. Tillsammans med Boardman och ett forskningsteam vidareutvecklade Jennings sin energidryck. Energidrycken utvecklades från att vara inte fullt så välsmakande till den goda och effektfulla dryck den är idag. När Boardman sedan vann OS-guld 1992 och slog tre världsrekord blev Jennings och Maxim minst lika kända. Energidrycken fick namnet Energy Mix och är än idag en av Maxims bäst säljande produkter, men nu under det nya namnet Carbo Loader. Idag utvecklar och säljer Maxim kosttillskott i Sverige, Norge, Finland och Danmark men har även distribution till omkring 20 andra länder i världen. Alla Maxims produkter är framtagna av näringsspecialister utifrån den senaste forskningen med fokus på att användaren ska få mer ork och snabbare återhämtning. Viktiga komponenter när man ska prestera sitt bästa och där sekunder och hundradelar är avgörande.