Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Maxima

Sedan 1979 har Maxima tillverkat och sålt högpresterande oljor för olika actionsporter såsom motorcykel, motocross, snöskoter och fyrhjuling. Många av de bästa förarna i världen väljer Maximas produkter, ett samarbete som ger mycket goda resultat.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Maxima?

    Maxima Racing Oils tillverkar oljor för både proffs och amatör, män och kvinnor som gillar att tänja på gränserna och utmana sig själva. Maxima är ett race-inspirerat företag som utvecklar, tillverkar och distribuerar olika former av högpresterande oljor, med fokus på att alltid hålla högsta kvalitet och tillverka produkter som är bättre än konkurrenternas. Maxima grundades 1979 och har sitt huvudkontor i Kalifornien, USA. I nära samarbete med de professionella racingteamen utvecklar Maxima ett stort utbud av marknadsledande produkter som distribueras och används i över 50 länder runt om i världen. Oavsett vilken sport du utför, motorcykel, motocross, snöskoter eller fyrhjuling så finns det en olja från Maxima som passar dig. Maximas oljor är kända för sina extremt goda smörjande och konserverande egenskaper samt att oljorna lämnar minimalt med avlagringar. Helt enkelt: mindre lukt, mindre rök men maximal smörjning!