Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Maxxis

Maxxis är ett av de största och mest respekterade däckföretagen i världen och de tillverkar högkvalitativa däck avsedda för motorcykel, motocross och fyrhjuling. Maxxis prisvärda däck används av ett flertal förare på den amerikanska proffstouren.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Maxxis?

    Kända och betrodda av miljontals kunder världen över erbjuder Maxxis högkvalitativa däck avsedda för personbilar, lastbilar, cyklar, motorcyklar och fyrhjulingar, för att nämna några. Att skapa förtroende och behålla sina kunder är Maxxis vision och har bidragit till företagets stadiga tillväxt. Kunderna litar på Maxxis däck under alla skeden i livet. Från första cykeln till första motorcykeln och bilen. Oavsett intressen, karriär och transportsätt så vet deras kunder att Maxxis kommer finnas där när det är dags för deras egna barn att välja däck. Maxxis grundades i Taiwan 1967 och är idag ett av de största och mest respekterade däckföretagen i världen. De har kontor i USA, Asien och Europa med distribution av sina produkter i över 170 länder och de sysselsätter mer än 22 000 personer. Maxxis strävar efter att tillverka produkter av högsta kvalitet samt erbjuda överlägsen kundservice och de arbetar för att alltid överträffa sina kunders höga förväntningar.