Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Monster Energy

Monster Energy lanserades 2002 och är en av världens mest populära energidrycker. Idag är det få som inte känner igen den berömda droppformade M-logotypen. Monster är också kända för att sponsra de största eventen inom de mest krävande extremsporterna.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Monster Energy?

    Monster Energy är en energidryck som ursprungligen lanserades av Hansen Natural Corporation 2002. Hansen Natural grundades under 1930-talet av Hubert Hansen och hans tre söner som framgångsrikt tillverkade och sålde läsk och juicer. 1988 köptes företaget upp av California CoPackers och 2012 ändrades företagets namn till Monster Beverage Corporation. Idag är Monster Beverage Corporation en ledande marknadsförare och distributör av energidrycker där Monster Energy är en av världens populäraste drycker. Monster marknadsför sig främst genom att sponsra många av de största eventen inom extremsporter och deras berömda M-logotype känns igen av de flesta.