Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

100%

100% passion sedan tidigt 80-tal

100% startades tidigt 80-tal av Drew Lien med extremt liten budget och ingen egentlig plan. Nu ser vi 100% crossglasögon och crosshandskar bäras av många MX-proffs, och det med all rätta.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är 100%?

    100% är lika med allt! I början av 80-talet började 100% loggan dyka upp från ingenstans på fabrikshojar och förare. Förare som Bob Hannah, Ricky Johnson, Johnny O'Mara, David Bailey och Jeff Ward. Gräddan av atleter! Det är ovanligt att en logga eller talesätt benämns så stark att Hall of Fame åkare väljer att bära det utan agenter eller kontrakt. Några bar loggan hela karriären. David Bailey använde loggan t.o.m. när han tävlade i Ironman. Ricky Johnson vinner offroadtävlingar med lastbil på det enda sättet han vet, genom att ge ALLT. Johnny O', Bob Hannah och andra bär loggan hela sina liv för att påminnas om den ursprungliga frågan; "Hur mycket är du beredd att ge?". Oavsett om det är ett mästerskap, 40 mils cykling eller vardag, om du inte ger 100% så kommer du ångra det.