Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Polisport

Ända sedan starten 1978 har Polisport tillverkat högkvalitativa plastprodukter för cross och enduro. Polisport erbjuder ett brett utbud av produkter: plastkit, framljus, bröstskydd, knäskydd eller kanske en mekpall? Polisport har det du behöver.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Polisport?

    Polisport grundades av Pedro Araújo 1978 i hans garage i Portugal. Det hela började med att Araújo tillverkade egna stänkskärmar till sin cross då det vid den här tiden var både dyrt och svårt att få tag på nya plastdelar. Det blev snabbt stor efterfrågan på Araújos stänkskärmar hos de lokala butikerna och därmed grundades Polisport. Under 80-talet tillverkades fler delar till motorcyklar och så småningom utvecklades Polisport till att bli ett internationellt ledande varumärke. Idag sticker Polisport ut bland konkurrenterna bland annat tack vare ”Durable Gloss Polypropylene”, en unik slitstark polyprolenplast som ger högre glans, hållbarhet, UV-motstånd samt behåller färgen längre. Polisport specialiserar sig på plastprodukter för motocross, enduro och fyrhjuling med produkter såsom handskydd, bröstskydd, knäskydd och stänkskärmar samt plastkit till de flesta stora märkena: Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, KTM, Gasgas och Husqvarna. Polysport är kända för att producera innovativa produkter med mycket god kvalitet och säkerhet.