Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Prox

Prox är en av världens största tillverkare av reservdelar för motorcykel, motocross, fyrhjuling och snöskoter. Kolvar, packningar, lager, kopplingsfjädrar, ventiler, kamkedjor eller drev? Kolla in Prox stora utbud, det finns garanterat något för dig.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Prox?

    Holländska Prox är kända för sitt stora produktsortiment av tekniska delar som kolvar, packningar, lager, kopplingsfjädrar, ventiler, kamkedjor och drev. De har sedan starten 1975 försett marknaden med bra och prisvärda produkter och idag är Prox aktiva i över 70 länder med återförsäljare och distributörer som blir servade från Prox anläggning i Amsterdam. Med fler än 50 olika produktgrupper och över 5000 artikelnummer anses Prox vara en av världens största tillverkare av reservdelar för motorcykel, motocross, fyrhjuling och snöskoter. Alla Prox produkter tillverkas på någon av deras produktionsanläggningar runt om i världen och med sina långa och etablerade relationer kan Prox alltid välja den bästa tillverkaren för att möta och överträffa marknadens höga förväntningar.