Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

Suomy

Italienska Suomy är marknadsledande hjälmtillverkare som skapat högkvalitativa hjälmar för både gata, race och adventure sedan 1997.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är Suomy?

    Italienska Suomy grundades 1997 av Umberto Monti. År 2000 undertecknade Suomy ett samarbetsavtal med Ducati, och Ducati Superbike-förarna började använda Suomys hjälmar. När Max Biaggi kom trea i World GP 500-serien iförd en Suomyhjälm, blev Suomy snabbt ett populärt hjälmmärke bland motorcykelentusiaster. I samverkan med racingvärlden har Suomy under åren skaffat sig värdefull kunskap och information när det gäller tillverkning av högkvalitativa hjälmar. Suomy satsar mycket på teknik och produktutveckling tillsammans med förare i olika raceteam. I nära samarbete med dessa förare och team skapar Suomy tekniskt avancerade hjälmar med utmärkt kvalitet och hög säkerhet. Suomy har en egen forsknings- och utvecklingsavdelning där de gör rigorösa säkerhetstester innan hjälmarna släpps ut på marknaden. Och målet för Suomy är alltid detsamma: att säkerställa hög kvalitet och säkerhet på en tekniskt avancerad produkt, alltid med passion för racing och ambitionen att vinna nästa VM.