Produkten har lagts till i kundvagnen

Stäng

/

X-trig

Tyska X-Trig tillverkar motocrosstillbehör av högsta kvalitet och finish! X-Trig har alltid design och funktionalitet i åtanke och erbjuder ett komplett sortiment av förstklassiga tillbehör för både proffs och fritidsförare.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Vad är X-trig?

    De flesta av Xtrigs anställda är aktiva motorcykelförare eller har många års erfarenhet inom motorsport, vilket ger en unik känsla för detaljer, material och teknik. All tillverkning sker inom företaget i Tyskland vilket tillåter Xtrig att snabbt och individuellt se till varje kunds behov. En kontinuerlig expansion av distributionsnätet ger även det en överlägsen kundservice. Tack vare kombinationen av högt utbildad personal och den bästa utrustningen i produktionsprocessen garanteras en enastående kvalitet på alla Xtrigs produkter. Det är också Xtrigs ambition att alltid erbjuda sina kunder tillbehör av absolut av högsta kvalitet och finish, med fokus på design och prestanda. Xtrigs produkter är inte enbart avsedda för racingteam och proffs, utan för alla förare som vill förbättra utseendet och höja prestandan på sin motorcykel.